medelmannen.blogg.se

En blogg om medelmannen. Mannen mitt i livet och med allt det innebär

Vad ser han hos henne

Kategori: Dikter

Vad finns egentligen gemensamt?
Jag vill fram och du vill stanna
När jag vill på konsert eller evenemang blir du sjuk
Du vill inte vara på en strand så att åka och bada kan vi glömma.
Att ta oss till ett annat land fungerar om vi inte flyger så weekend resa för jag göra själv.
Därför funderar jag på vad vi egentligen har att ge...

Har visst haft roligt...

Kategori: Ensamma pappan

Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och så fort som den senaste månade gått måste jag haft galet kul! Känns ju skönt att veta.
 
Efter sommarens stress över att hitta på saker att göra har nu rutinerna återigen intagit livet. Funderar på om någon tänker på att jag inte har någon som är hemma och fixar markservicen när jag ca 7 dagar i veckan ägnar mig åt mina barns aktiviteter. Övriga ledare har ju en partner som antagligen drar ett ganska så stort lass. Måste kanske säga ifrån om något av alla idiella uppdrag jag halkat in på.
 
Idag bestämde jag mig i alla fall för att ta ledig v44 för att göra något roligt med barnen. Vad återstår att se.
Vill helst utomlands men det är ju inte gratis och sedan är särbon inte speciellt sugen på att flyga... ännu en intressekonflikt galore. Att stanna i Sverige skulle ju kunna funka men det är lite tidigt att åka skidor och lite sent för att bada så vad ska man då göra? Hyra en stuga i smögen och spela yatzy? Får surfa vidare och se om internet kan hjälpa till med idéer.
 
Jag har visst blivit erbjuden ett nytt jobb också, det värmer ganska rejält att veta att höjdarna suttit på managementmöte och diskuterat mig och dessutom kommit fram till att erbjuda mig tjänsten. OK fick inte igenom alla önskningar men att ha denna rad i CV´t öppnar nog en hel del dörrar i framtiden.
 
Har dragit ner rätt ordentligt på trevligheten mot barnens mor, tycker det börjar bli dags för henne att förstå att vi är skiljda och även om vi kan prata med varandra så är vi inte bästa vänner, inte jag i alla fall. Det känns rätt skönt men samtidigt har jag lite svårt att klippa helt. Hon har ju lyckats infiltrera mina/våra gamla vänner och fått allt att framstå som det är så himla bra. Blir också lite sne på folk som till mig uttrycker sig frågande till hennes agerande men sedan är så flata att de spelar med när de träffar henne. Skulle livet vara enklare och världen bättre om folk var lite mer rakryggade?
 
Men det är bara att fortsätta ta tag i livet och denna helg har jag endast dottern hemma, ska blir kul att bara få rå om henne och hitta på ngt skoj bara vi. Och idag är det onsdag och jag har en IPA kvar i kylen...