medelmannen.blogg.se

En blogg om medelmannen. Mannen mitt i livet och med allt det innebär

Dagen 3

Kategori: Ensamma pappan

Vet inte hur det kommer sig med siffran 3s förekomst är påtaglig.
Just nu inne på 3e dagen efter en tre veckors semester med mina barn så nu väntar hela tre veckor utan dem. Kan bara gissa hur stor längtan kommer bli.
Dessutom börjar det också närma sig tre år sedan jag skiljde mig...
 
Mycket av innehållet i denna blogg kommer handla om livet som ensam pappa och kontrasterna mellan att leva med och utan barnen. Både på gott och ont. För min egen skull vill jag dryfta de sidor med att inte leva med mina barns mor som jag och kanske många andra känner men som kanske inte är politiskt korrekt att diskuttera. Varför känns det ibland skönt när barnen är hos sin mor och varför känner man ibland ångest för att man inte hittar på tillräckligt med roliga saker när de är hos mig? Varför är det så lätt att hamna i hamsterhjulet att ständigt vara den bästa föräldern, så som vi vuxna tror att den föräldern ska vara? Och vad hände med alla kompisar man hade en gång? Tanken är inte att få fram svar eller få vetskap om vad som är rätt eller fel, bara att få skriva det jag känner och upplever. 
 
...och så var det där med siffran 3. Om tre dagar är det lördag och då ska jag på grillfest med tre par i leken men innan dess är vi 3 gamla kompisar som ska gå ut och dricka en öl eller tre.
 
Har ingen förhoppning om att ändra världen med denna blogg men om någon av er väljer att följa den så önskar jag er trevlig läsning och att jag kan bjuda er på en eller annan tankeställare och förhoppningsvis några skratt.
 
Medelmannen